ÄlyTurva kodin turvakeskus

Saat tiedon heti, jos jotain sattuu

Tarjoamme ÄlyDosetin lisänä tai erillisenä tuotteena ÄlyTurva-palvelua, joka on monipuolinen kodin tai vapaa-ajanasunnon turvakeskus.

ÄlyTurva on helppokäyttöinen laite, johon voidaan tarpeen mukaan liittää turvaranneke, palovahti, vesivahinkovahti ja ovivahti. ÄlyTurva toimii huomaamattomasti taustalla ja hälyttää valittuja henkilöitä hätätilanteissa. Läheiset saavat siis heti tiedon, jos itsenäisesti asuvan iäkkään kotona tapahtuu jotakin yllättävää.

Älyturvakeskus tuo mielenrauhaa ja turvaa kotona asuvalle ikäihmiselle sekä hänen läheisilleen.

Helppo ottaa käyttöön!

Ei erillisiä sovelluksia

ÄlyTurva sisältää helppokäyttöisen päälaitteen eikä erillisiä sovelluksia tarvitse asentaa. Turvaranneke sekä palohälytin sisältävät valmiin yhteyden päälaitteeseen, lisäksi asennetaan halutut anturit esimerkiksi astianpesukoneen alle (vesivahinkovahti) ja ulko-oveen (ovivahti).

Palveluita tarpeiden mukaan

ÄlyTurvaan voidaan liittää kulloinkin halutut palvelut: turvaranneke, palohälytys, vesivahinkohälytys ja/tai ovivahti. Kaikkien tarkoitus on tuoda ekstraturvaa, eli esimerkiksi palohälytyksen sattuessa asukas kuulee palohälyttimen mutta lisäksi ÄlyTurva lähettää siitä tiedon läheiselle.

Puhelu tai tekstiviesti

Kun ÄlyTurva hälyttää, ilmoitus lähtee automaattisesti niille läheisille, jotka järjestelmään on kirjattu. Hälytyksen voi valita tulemaan joko puheluna tai tekstiviestinä.

Suojaa yksityisyyttä

ÄlyTurva huomaa vain poikkeamat ja vaaratilanteet eikä valvo normaalia arkea, joten käyttäjän yksityisyydensuoja pysyy vahvana.

Huomaamaton

ÄlyTurvakeskus ja siihen liitetyt anturit toimivat huomaamattomasti taustalla ja hälyyttävät vain hätätilanteissa.

Ei kuukausimaksua

ÄlyTurvasta maksetaan vain hankittaessa. Lisäksi tarvitaan SIM-kortti, joka hankitaan puhelinoperaattorilta erikseen.

Scroll to Top